onsdag 25 november 2009

SVERIGES STÖRSTA RIKSFINAL

UPPSALAS BIGGEST EVENT – BY MEDORI!































Missa inte festen - köp din biljett redan nu på www.ticnet.se
Mer information på www.bandyfinalen.se

UPPSALA JULMARKNAD


Den senaste månaden har det varit major fokus på Uppsala Julmarknad och Julstaden Uppsala. I helgen är det 1:a advent och julmarknaden har ett fullspäckat program lördag – söndag mellan kl 11-16 som jag är övertygad om att familjer, singlar, gamlisar och coolisar skulle uppskatta att ta del av. Och för dig som inte vet så har Medori köpt en stor julgran som sätts upp på Dombron imorgon. Nu är det jul igen!

MIN STORA INSPIRATÖR!


















Albers, Josef,
1888–1976, tysk konstnär, lärare vid Bauhaus från 1923, i USA från 1933. I sitt formstränga geometriska måleri sysslade Albers med optiska illusioner och undersökte färgverkan. År 1963 publicerade han sin inflytelserika färglära, Interaction of Color.

Ångkvarnen – pyser av ljusa utsikter

Pssst… Bo nära city, ån och grönområdena. Bada i ljus och njut av design som gör livet bekvämt.
Bakom huset väntar Kungsgatan som leder dig till Resecentrum och stadens puls. Går du 200 meter åt andra hållet hör du Fyrisåns brus. Ångkvarnen sjuder av framtidstro – tradition och nytt möts när JM nu bygger moderna och genomtänkta lägenheter av hög standard. Ljusa bostäder i olika storlek med ovanligt generösa förvaringsmöjligheter. Alla har minst en balkong eller uteplats, många har två. Utsikten spänner över city, Stadsträdgården, Mjölnarparken, ån och den stora gröna innergården.

Låter väl helt underbart?


teckningar


Jag håller på med en överraskning!

här är en liten sneak-peak


// ANNA