fredag 10 december 2010

Sista dagen



Hejsan! Jag blev precis klar med min sista uppgift. Jag skulle göra en illustration av den mobil telefon jag har och det är många timmar nerlagda på illustrationen. Jag blev i alla fall nöjd. Dom sista små detaljerna var riktigt pillriga att få till men det var dom som gjorde en stor skillnad också! Jag är en som inte ger mig förens det blir bra, så det tar lite extra tid.

Det är min sista dag här på Medori idag. Dom här fyra veckorna har gått för snabbt. Känns som att det bara var några få dagar sen det var min första dag på praktiken. Men veckorna har vart lärorika. Jag har lärt mig en hel del saker som jag inte var så smidig på tidigare. Praktiken är ju till för att man ska lära sig och se hur det går till på en riktig arbetsplats. Vilket jag har fått. Och personalen har varit super duper trevliga och glada! Varje dag har dom fått mig att skratta. Bugar och bockar så mycket för att jag fick vara hos er i fyra veckor. (:


Julbord på Skaris!

Igår var vi på julbord ute på Skarholmen. Underbart gott, härlig och glad stämning. Som vanligt får julbordet 10 poäng av 10 möjliga.