onsdag 5 december 2012

Känner du nedräkningen?
Julen knackar på dörren!

Alla projekt som ska avslutas och sys ihop innan året tar slut. Nya kunder som ska kontaktas, men det är inte många som har tid att träffas före jul...
Det ska handlas julklappar till familj och vänner, inte glömma att skicka paket till släkten i USA...
Du kanske ska äta sju julbord före julafton, suck kan vi äta något annat i år tack! Knäcken ska kokas och julkolan packas i smörpapper. Du ska pynta och städa och göra så fint till jul. Ljusen ska tindra och vi vill känna lugn och ro, för det är ju en jättemysig tid! Så nu är det  dags att lägga upp en plan för antistress veckor fram till jul. Handla julklapparna i helgen så är det klart! Jag tänker satsa på  upplevelseklappar i min säck i år. Julhandeln spås förresten till att inte bli lika galen som tidigare år, vi får väl se hur det blir med det.

Vi har det bra.


Tidig morgon, mörker, tystnad, vinterstorm, -4 grader, motvind och släpandes på dator, träningsväska, handväska och hund. Snön har bestämt sig för att smyga sig in i minsta lucka mellan kläderna. Kallt och jag fryser. Glädjen infinner sig starkt när man kommer in på kontoret och jag slås av hur underbart fint och mysigt vi har det. Varje dag!