torsdag 6 maj 2010

Ung Företagsamhet bästa monter

Medori har förmånen att varje år tillsammans med Fyrishov dela ut pris i Ung Företagsamhets mässa "Våga Vara Egen" för "Bästa monter". Det är fantastiskt att se så många unga entreprenörer på samma plats. 166 UF företag under samma tak. Det bara sprudlade av kreativitet och idéer! Här är vinnare och motiveringar:

1:a pris: Bagarna som knäcker UF, Ekebygymansiet, Uppsala

Motivering: "För en välkommnade monter med tydlig koppling till varan, som ger en omedelbar känsla av tillhörighet och lust att köpa!"

2:a pris Blåbäret UF, Fyrisskolan, Uppsala

Motivering: "En trendig produkt presenterad på ett mycket genomtänkt och konsekvent sätt. En estetisk upplevelse som ger en känsla av exklusivitet"

3:e pris: Pinch it UF, Fyrisskolan, Uppsala


Motivering: "En konsekvent genomför idé, en välraffinerad färgupplevelse där montern fångar besökaren i steget och väcket lusten att greppa och prova produkten"

Färg och form för dem som kanske behöver den som mest?

Här om dagen fick jag chansen att se den vackra konsten som finns på intensivvårdsavdelningen på Akademiska sjukhuset. Denna konst sprider ljus och färger för dem som behöver det som allra mest, de som behöver all stryka och energi som finns för att orka överleva.

Färg och form är livsviktigt.




Gjord av Torbjörn Carlsson


Gjord av Frida Fjellman


Frida Fjellman


Studentbokhandeln



Denna fina affish made by Medori lyser upp den gråa gatan utanför Studentbokhandeln.