fredag 24 september 2010

Everybody wants a piece of Daniel Craig

På lunchen var vi och kikade på filminspelningen som äger rum endast 50 meter från kontoret. Drottninggatan har gått tillbaka cirka 50 år tillbaka i tiden. Fasader har gjorts om, övergångsställ och vägen har målats om, skyltar har satts upp. Kul att se! Blev inte världens bästa bilder men jag fixade i alla fall bilder. Ni ska veta att det var förbud att ta bilder, men vad gör man inte för sina kära läsare ;)



Wow... vad säger man?

Inspiration färger

Medori skippar svart i höst! Vi försöker så långt som möjligt använda oss av så många olika färger som möjligt. Hösten sprakar ju av färger; eld, senap, khaki, äpple, natur, bark, ockra, kanel. Bara för att nämna några av dem. Färger att minnas och för att skapa minnen att bevara.

Man kan även uttrycka sig med färger genom smink. Dock är det ju vanligast bland tjejer att använda färger. Såg i en av mina favoritlåtar just nu att det är riktigt häftiga och unika sminkingar i musikvideon. Speciellt den med swarovskikristaller. Riktigt läckert. Iallafall i en musikvideo, dock är jag osäker på om det skulle göra en hit som vardagsmake på kontoret... Hm

Marina and the diamonds - I am not a robot