tisdag 16 februari 2010

Ny på jobbet


Ok, jag vet att jag inte varit snabb med det här inlägget. Och att det kanske inte är lika långt som du hoppades. Men det kommer, det kommer. Well - som en start - det är jag som är Jesper. Jesper med märkesskjortor från Myrornas, en svaghet för kulturtanterier och retroporslin. Gladast av allt är jag vid målarbordet. Grymt kul att börja på Medori efter en period av frilansande, torrt bröd och ihopskrapande för fredagsölen. Ett gäng glada tjejer och en hund! Bara att avundas, eller? Och om det blir torrt på bloggfronten från min sida ibland, kan du alltid visualisera mig under hundratals papper märkta "korr" och ett panikartat ansiktsuttryck. Påskägg - självporträtt med en touch av hybris!

Åre med relationståget

Hallooo

Förra veckan åkte jag med relationståget till Åre, det var en underbar resa med mycket skidåkning, mingel och inte minst after ski! Det var väldigt bra att resan var under fyra dagar, man hann verkligen träffa mycket folk och lära känna varandra på ett avslappnat sätt.



Han fick en rivstart!

Tanken var god, eller hur?! Jesper som skulle berätta om sig själv igår fick en rivstart och hann helt enkelt inte. Överöst av projekt, pitchar, nya uppdrag och kunder blev det fokus på andra goda bullar. Nåja, men idag händer det. Då får du ta del av Jespers huvud.