torsdag 21 januari 2010

äntligen studentkampanj!



Varför visa böcker när det böcker man vill sälja? Hela kampanjen bygger på studenters drömmar om att komma "dit" en dag. "Dit" är ljuset i bakgrunden och svaren på dina frågor hjälper Studentbokhandeln dig med. Med hjälp av det stora sortiment som Studentbokhandeln har man möjlighet att nå dit man vill. En kampanj som ökat försäljnignen med över 25%. Målet var 10%. Det kallar jag lyckat!

90% BILLIGARE - SLÅ TILL!




Ge arbetsdagen lite färg, utan att det kostar på.
På kontoret är inget varken svart eller vitt. Det är därför vi behöver färg – för att klargöra, förstärka och för att synas. Nu är det möjligt, för första gången, färg till rätt pris för alla kontor. Sätt färg på ditt företag med Xerox ColorQube™ 9200-seriens multifunktionssystem och minska dramatiskt på kostnaderna för färgutskrifter i din arbetsgrupp. Ni får dess-utom en grönare arbetsplats. Varje dag.

BRÖLLOP!




Nu är det tryck på bröllopstema på Villa Anna som är ett helt nystartat hotell- och restaurangkoncept i Uppsalas domkyrkokvarter. I en toppmodernt utrustad 1870-talsbyggnad finns matsal, festvåning och vinkällare samt elva individuellt utformade hotellrum varav tre olika sviter. Tack vare verksamhetens lilla skala, handplockade medarbetare och en fastighetsvärd som är känd för att inte kompromissa när det gäller kvalitet har de en helhetsupplevelse som är den enda i sitt slag.