torsdag 19 augusti 2010

Vilken ära!



Klara K har bjudit in mig att vara mentor i deras Entreprenörsprogram för 20 kvinnliga företagare som går av stapeln vecka 35. Vilka vi är och vad vi gör kommer jag att berätta mer på bloggen.

Josef Albers som hatade färgkaos



En av mina inspirationskällor finner jag bland Josef Albers verk. En man som hatade kaos och var benhårt emot de fria abstrakta expressionismen. Hans rutor var matematiskt relaterade till varandra i storlek, perfekt för överlagring, former som aldrig förekommer i naturen - och därigenom göra sin konstgjorda kvalitet. Dessa målningar innehöll noggrann teknik med minst verktyg och färg. Det är just hur färgen beter sig i sällskap med andra färger som varit Albers stora intresse. Hans analytiska talang bidrog till hans vetenskapliga tillvägagångssätt i undersökningen av färg och av seendet. Han gav 1963 ut sin färglära.
Läs den!

Kan inte låta bli att säga det!

Om man tittar under ytan för att se vad vi på Medori är gjorda av hittar du en blandning av vad som krävs för att bygga och utveckla ditt varumärke. Designers och strateger, tänkare och doers, några älskar detaljer och andra ser helheten direkt, oavsett, gör vi enastående resultat för våra kunder.

"En mycket nöjd och stolt kollega, nyss hemkommen efter en grymt bra presentation"

Nyhet på www.relation.se