torsdag 20 maj 2010

Fredag

Imorgon bär det av till London! Det blir lite kultur, en skopa brittisk accent och några koppar afternoon tea - men framförallt, tyvärr, och uppenbarligen - en hel del shopping. Tre kvinnor och en stad full av skor. Evelina har tjatat om Primark, ett stort köpcenter där allt kostar runt tian och är fullständigt överbelamrat av köpsugna britter. En vän till mig berättade hur de anställda vid stängningstid gått runt med megafon och ropat åt de desperata konsumenterna: "STOP SHOPPING! PLEASE STOP SHOPPING!" För Evelina är det en kul grej. För mig är det snarare manifestationen av hur helvetet skulle te sig om jag vore kristen. Och om man skulle hamna där.

Iallafall kommer vi såklart återkomma med massa sköna bilder och inspirerande texter! (Det blir nog Petras och Evelinas jobb med tanke på hur dålig jag är på det här med att blogga.)



Vi kanske ses imorgon på Champagnefrukosten på UKK som marknadsföreningen ordnar?

Hemligheten bakom en duktig fotograf!

Nu kanske ni trodde att det skulle komma 10 smarta tips på hur man tar snygga bilder. Men då hade ni fel! Det handlar nämligen om något bra mycket viktigare än så - hur man ser ut när man fotar.

För hemligheten bakom en framgångsrik fotograf ligger inte i hur man fotar utan att man är snygg när man fotar!



Ser ni någon skillnad? Allt hänger på stilen! Detta kommer att praktiseras av Medori i London. Inga turister här inte, världsvana reklamare.