torsdag 25 februari 2010

Looking for forest friendly pencils?


Vår förpackningsdesign i ett annorlunda pennställ, med fokus på miljön, i en butik någonstans i USA...

Graphical User Inerface



Att jobba med GUIs är en häftig utmaning och grymt kul! Utmaningen i sig ligger i att teknikens värld ska sammanstråla med designens. Betaversioner in i det oändliga. Och när allt funkar och knappar går att trycka på i olika lägen, då infinner sig en rysning.

Beck och Ljung

Nu har jag försökt få ut Viggo på en promenad, men det är ju verkligen världens segaste hund! Hela vägen utåt tittar han motsträvigt mot mig, och ser bara glad ut, när jag efter två kvarters stretande vänder mig mot kontorsdörren igen. "Åh, min sköna hundkorg!" Den där hunden ska vi aktivera minsann!



Sålänge tipsar jag om lundakonstnärerna Beck och Ljung, som blivit kända för sin geometriska, för sin tid - nyskapande konst. Det släpptes en bok om dem alldeles nyligen, och om du inte är sugen på underprisade litografier, är boken att rekommendera för lite februari-inspiration!

outlet och lunch

Vi har precis varit och spanat in den stora outleten på Vedala nation. Det fanns en hel del snyggt faktiskt. Sedan åt vi lunch på Saluhallen, trevligt trevligt.



Jesper posar bredvid vår snygga skylt för Studentbokhandelns bokrea.



En misslyckad hoppbild haha