onsdag 20 oktober 2010

Dagens musiktips



Merz har inte bara fantastiskt snygga omslag, utan gör också stämningsfull musik i singersongerwriter/popgenren. Skivan Loveheart agerar gott sällskap på jobbet (Då kallar vi det för AD-pop. Här räknas José Gonzalez och Whitest Boy Alive också in.), till smygromantiska kvällar med tända ljus och känslofylld inspiration till en stor tom duk att måla på.

Ett snabbt tips och tillbaka till jobbet!

Snö, snö, snö...

Nu är det många som säger att den första snön snart kommer. Så långt bak i mitt liv som jag kan minnas längtade jag varje höst efter snön. Morgonen när den första snön hade kommit och det var helt vitt på backen var underbar! Det var knappt så föräldrarna kunde hålla mig och min bror inne för vi ville ut och leka i snön på en gång. Jag kan tänka mig att det är många, både barn och vuxna, som väntar förväntansfullt på att den första snön ska falla i år.

Med åren har min glädje till snön minskat och efter förra vintern, som var så extremt lång, vill jag helst att det ska vara så lite snö som möjligt (helst bara på jullovet) så jag håller tummarna för att den första snön tar det lugnt ett tag till och låter oss njuta av hösten istället! För hur fin höst har inte vi haft, med de gröna, gula, orangea och röda träden och solen som lyst på oss nästan varje dag!