torsdag 18 november 2010

Full rulle




Nu har det varit full rulle de senaste veckorna! Jag ger dig här studentbokhandelns senaste gatupratare. En till är på gång, och den ska precis som denna upp på bloggen.

Jag hade min vernissage igång också, riktigt kul! Petra kom förbi en snabbis och lämnade nya numret av Biz and Art. De hade gjort en riktigt bra artikel om oss på Medori! Spring och köp!

Vår copy i NY!

Ja, vad ska man säga...? För Petra är detta en av världens mest underbaraste härligaste roligaste städer. Vad kan toppa New York? Hoppas Therese har det bra där nu. Känns som du har varit borta en vecka redan, Therese, men du åkte ju igår...

Medoris konstnärliga formgivare

På Medori är vi mingelexperter! Efter att ha varit på Biz&Arts och Fashionistas mingel gick vi vidare till Jesper Holms vernissage på Sysslomansgatan på Cafe Tar. Jesper är formgivare och AD-assistent på Medori. Enligt Jesper fick han en massa alster sålda och det är vi givetvis glada för, för nu dras det igång ett stort projekt för Medoris räkning som presenteras den 16 december.




Mingel på Uppsala Konsert & Kongress

Igår var det mingel på Uppsala Konsert & Kongress som Biz&Art hade anordnat. Givetvis var vi där och plockade upp några ex av tidning nr 13. Medori är med i en av artiklarna och det tycker är super kul. Nyfiken vad det stod? Kom in och hämta ett ex hos och få lite gött kaffe.







Medori i Biz&Art

I varje nummer av Biz&Art presenteras en reklambyrå. I nummer 13 är Medori med. Vi är givetvis jättestolta. Plocka upp ett färskt och tryckdoftande nummer hos oss.