fredag 25 mars 2011

CURA får en uppfräschning

Vi har jobbat ut en uppdaterad logotyp med tillhörande bård och nya färger till Cura. Samma fokus på det mänskliga, naturliga, hudnära, men med en mer dynamisk och böljande form med utgångspunkt i den fina balansen mellan U och R.

UF-mässan på Fyrishov.

Vilken otroligt rolig och inspirerande dag det var igår på UF-mässan!
Och vilken härlig jury. Massor av skratt och gasen i botten från 13.00-18.00.




Sony Ericsson Aino

Har en uppgift som inte lagts upp ännu här på bloggen. Fick i uppdrag att göra min mobil i Illustrator. Så här blev resultatet:


Sista dagen

Nu är det sista dagen för mig här på Medori. Jag tror inte jag kan vara nöjdare med min praktik. Jag har haft så roligt och lärt mig så mycket! Allt det som jag varit med om här kommer jag ta med mig ut i livet och det har garanterat hjälpt mig att välja nästa riktning i mitt liv.

Sen ska vi inte ens börja tala om personerna här på Medori. Petra, Jesper och Terese är underbara personer allihopa! Jag har fått otroligt mycket stöd och uppmuntran från dem och jag vill bara säga tack, tack, tack. De kommer definitivt bli saknade nu när jag återgår till vardagen!

Som avslutning lägger jag upp ett självporträtt som är gjort i Illustrator. Den är baserad på en bild av mig själv. Här är jag helt enkelt!