onsdag 27 januari 2010

DU VET FÄRGEN SKOGSGRÖN...



Hur många gånger har diskussion kring färger inte varit ett problem? Vad menar vi? Hur fångas beskrivningen upp av kunden? Jag menar skogsgrön. Kunden kanske tänker på unken, ful och mörk skog... Den där färgen som han bara hatar över allt annat. Men jag menar den där vackra gröna lättsamma gröna med inspiration av en limeklick. Kunden tittar på mig och undrar om jag går på droger. Nej, ingen skogsdrog. För att undvika detta återkommande missförstånd används den här underbara applikation från IPhone. Färger behöver alltså inte vara en issue längre!

ONSDAGS-NYTT

Från och med idag börjar ONSDAGS-NYTT!
Det hela går ut på att vi listar 5 nya lyckade/intressanta/viktiga/sköna/spännande saker inom reklam, populärkultur och mode.

1. Sanning eller bullshit på p3 – efter att jag var med förra veckan utmannar jag er alla att slå mina ynka noll poäng.

2. Formex 2010 – som ni vet var vi på Medori där och dinglade, det var färggrant och vi blev överrumplade av all möjlig inspiration. Min favorit var helt klart den rosa cykeln




3. The Prize – denna hatkärlek... vi är taggade till tusen och förbereder för fullt med våra nomineringar av våra störtsköna kunder.

4. Mys – jag är inte snöns största fan, men i källaren vi sitter i med elementen på max, lyckas vi alltid skapa mysiga arbetsdagar. Jag räknar det till 17 ljus!

5. Mad Men – jag vet, jag är inte först med att hylla denna serie. Jag är långt efter. Men Donald Draper är min nya manliga förebild. Snygg är bara förnamnet.


Nästa vecka kommer Evelina köra ONSDAGS-NYTT!missa inte det!